FORD

Bør man kjøpe el-bil, hybrid eller går det an å kjøre en bensinbil noen år til?

Salgssjef hos Kverneland forteller om løsningen for de som vurderer å kjøpe elektrisk bil.

Scroll ned

Løsningen

Salgssjef hos Kverneland forteller om løsningen for de som vurderer å kjøpe elektrisk bil, men som ønsker å vente med å kjøpe el- eller hybridbil til teknologien er blitt bedre og politikken er blitt tydeligere.

 

– Vi mener dette er den beste løsningen for folk. Mange synes det er vanskelig å velge bil fordi mange ting er uavklarte. Bør man kjøpe el-bil, hybrid eller går det an å kjøre en dieselbil noen år til? Vi mener å ha funnet løsningen.

 

Og løsningen er enkel: Du kjøper en bensin- eller dieselbil og med på kjøpet får du førsterett på de elektriske og hybride bilene fra Ford som kommer i løpet av 2019. På den måten får du den siste elektriske bilen først, samtidig som du i mellomtiden kjører rundt i en av markedets mest økonomiske drivstoffbilene.

 

"Aldri vært vanskeligere å kjøpe bil"

 

De fleste er enige i at det er vanskelig å velge. For inntil videre er det fremdeles el-bilene i en relativt tidlig stadie. Utviklingen går rivende fort, og å kjøpe en el-bil i dag som ikke tilfredsstiller kravene til mobilitet fullt ut, er ubehagelig. Samtidig er det risiko å kjøpe en splitter ny bil som brenner diesel eller bensin. For hva vil skje med annenhåndsverdien på den?

Noe av problemet med bilkjøp i dag er at annenhåndsverdien nesten er umulig å sette. Grunnen er at utviklingen går så fort, og politikken er så diffus at det er vanskelig å kunne forutse eksakt verdi av en bil to-tre år frem i tid. Med løsningen «+» trenger du ikke tenke på risikoen i det hele tatt. Den er det nemlig Kverneland som tar, forklarer salgssjefen:

 

– Det er vi som tar risikoen for deg. Gjennom en svært gunstig privat leasing-avtale med oss, får du bruke en toppmoderne bil fra oss, og når din nye Ford-elbil er klar for levering, bytter vi den med bilen du leaser fra oss. Enklere, tryggere og mer fremtidsrettet bilhold får du nok ikke, sier salgssjefen og legger til:

 

– Det eneste risikoen du løper, er å bli stoppet om noen år av nysgjerrige naboer fordi du er den første som kjører rundt i den hypermoderne Ford-modellen.

Stig-Ove Martinsen

Salgssjef

Vil du ha ny bil nå, men ønsker å vente til el-bilene er gode nok?

Kjøp en helt ny Ford og bytt den ut når Ford kommer med neste generasjons el-bil. Vi kaller det Elektrisk +


FORDelene som elektrisk+ kunde:

2

Først i køen

 på ny elbil fra Ford

Fleksibel leasing

 (lever bilen inn når din nye
Ford el-bil er klar)

3

1

VIP-visning

  av nye modeller

privatleie

FORD FIESTA VIGNALE

1.0 l EcoBoost Powershift

Automat 100 HK 5-dørs

 

DRIVSTOFF INKLUDERT I PRISEN

6000 km rekkevidde**

 

Privatleie

2 289,- i mnd*

 

RENTE

1,99%

 

 

 

Gjelder hos:

Bergen Åsane Ford   |    Bergen Minde Ford

 

*Startleie/etabl.gebyr.: kr 34 613,-. Månedsleie: kr 2 289,-. Totalpris: kr 122 623,- vil variere med rentenivået. Avtaletid: 3 års bindingstid. Total kjørelengde: 45 000 km. Forutsetter kredittgodkjenning av Ford Credit.

**Rekkevidden er estimert, vil variere avhengig av forbruk og pris på drivstoff. Forbehold om prisendringer og trykkfeil.

 

 

privatleie

FORD KUGA TITANIUM

1.5 TDCi FWD Powerskift 120 HK 5-dørs

 

DRIVSTOFF INKLUDERT I PRISEN

6000 km rekkevidde**

Privatleie

fra 3 899,- i mnd*

 

RENTE

1,99%

 

 

 

Gjelder hos:

Bergen Åsane Ford   |    Bergen Minde Ford

 

*Startleie/etabl.gebyr.: kr 53 888,-. Månedsleie: fra kr 3 899,-. Totalpris: kr 409 200,- vil variere med rentenivået. Avtaletid: 3 års bindingstid. Total kjørelengde: 45 000 km. Forutsetter kredittgodkjenning av Ford Credit.

**Rekkevidden er estimert, vil variere avhengig av forbruk og pris på drivstoff. Vinterdekk tilkommer. Forbehold om prisendringer og trykkfeil.

 

TA KONTAKT MED OSS
PÅ TLF. 55 98 43 00